Reload Bonukset

Reload Bonus eli vapaasti suomennettuna “uudelleenlataus” on pokerihuoneen tapa palkita siihen jo aiemmin liittyneitä pelaajia. Reload-bonukset toimivat aivan samaan tapaan kuin tavalliset pokeribonukset, joten niistä on sinulle runsaasti rahallista hyötyä.

Reload bonusten jakamisessa pokerihuoneilla on hyvin erilaisia käytäntöjä: toiset pokerihuoneet julkistavat uudelleen latauksia kuukausittain, toiset silloin tällöin ja toiset eivät laisinkaan. Lisäksi pelaajakohtaiset reload bonukset ovat yleisiä.

Hyviä Reload Bonus -pokerisivustoja

NettisivustoLunasta bonusLisäbonusBonuskoodiLisätiedot
redkings
$2500 bonus
KINGSIZE2500Red Kings
cakepoker
$5000 bonus
et tarvitseCake Poker
pokerstars
$600 bonus
STARS600PokerStars

Huom. tässä artikkelissa nk. no-deposit (ei talletusta) bonukset ja talletuksen vaativat reload bonukset rinnastetaan.

Ongame reload bonukset

Ongame on aina ollut oiva paikka reload bonusten metsästämiseen. Jos tarkkoja ollaan, niin Ongame-verkossa parasta ei ole varsinaiset reloadit vaan mahdollisuus ostaa pokeripisteillä bonuksia kaupasta.

Pokeripisteitä käyttämällä on mahdollista ostaa jatkuvasti uusia 8xbonuksia (=Ongamen helpoimmat bonukset), kun edellinen on suorittu.

Monessa Ongamen pokerihuoneissa on käytössä value back. Value back tarkoittaa, että saat tietyn prosentin maksamastasi rakesta takaisin. Prosenttiosuus kasvaa askeleittain ja liikkuu välillä 0%-40%. Mitä enemmän kuun aikana keräät pokeripisteitä, sen korkeampi on value back. Value back on erittäin hyödyllinen apu niille pelaajille, jotka pelaavat paljon nettipokeria.

Betsson Reload Bonus

Betsson Reload bonus ei kovin usein kohdalle osu. Vuonna 2009 nähtiinkin vain yksi reloadbonus Betsson Pokerilta. Betssonilla on onneksi hyvä Value back -ohjelma, jossa max. raken palautus peräti 40%.

Betssonilla on myös uusi Entraction-verkon sovellus. On vielä hieman epäselvää, että kuinka paljon sinne tulee reload bonuksia mutta joka tapauksessa Betssonilla on jo pelkästään sign-up talletusbonuksia pelattavaksi yli 2000 euron edestä.

[betsson][betsson_logo size='small']
Lunasta bonus
[/betsson]

Red King Reload Bonus

Red Kings Reload Bonus osuu kohdallesi aina, kun niin haluat. Red Kings Poker tarjoaa erityistä Bonus Vendor -palvelua, jolla voit hankkia itsellesi monenlaisia bonuksia (=eri kokoisia, osissa tai kerrallaan vapautuvia). Saat itse päättää, millaisia bonuksia Red Kingsillä pelaat.

Bonuskoodi.com suosittelee Red Kings pokeria ja sen erinomaisesta Bonus Vendoria lukijoillemme sen joustavuuden takia!

Betsafe Reload Bonus

Muutaman sadan dollarin arvoinen Betsafe Reload Bonus tipahtaa yleensä pelaajille muutaman kerran vuodessa. Reload bonuksia parempaa antia on Betsafen value back -ohjelma, jonka palautus voi nousta jopa 40% maksamastasi rakesta.

betsafe
1000€ bonus

iPoker Reload bonukset

iPoker on siirtynyt viime vuosina voimakkaasti sellaiseen suuntaan, jossa reload bonukset ovat vähentyneet ja tilalle ovat tulleet VIP cash back -ohjelmat, joissa pokeripisteitä voi muuttaa rahaksi. Cash Back ohjelmien avulla pelaajat voivat saada usean kymmenen prosentin palautuksia maksamastaan rakesta mutta suuret palautusprosentit vaativat aina ahkeraa pokerin pelaamista.

Esimerkiksi Titan Poker Reload Bonus oli vielä muutama vuosi sitten lähes yhtä varma ja toimiva juttu, kuin se kuuluisa junan vessa. Vuonna 2008 Titan Poker jakoi vielä parisenkymmentä 20% bonusta aina 100$ asti. Vuoden 2008 jälkeen ei ole nähty yhtä ainutta, perinteistä Titan Poker reload bonus -tarjousta.

Sama pätee oikeasti kaikkiin muihinkin iPoker reload bonus -tarjouksiin (William Hill, Mansion Poker ja Bet365) eli edut tulevat lähinnä VIP-ohjelman kautta.

Microgaming reload bonukset

Reload Bonus Microgaming verkkoon nähdään aina silloin tällöin. Suurimmilla MPN-verkon saiteilla on reload-bonuksia jaossa lähes aina. Esimerkiki Betsafella on aina käynnissä lukuisia erilaisia pokerikampanjoita.

Itsenäisten pokerihuoneiden reload bonukset

Itsenäisissä pokerihuoneissa reload bonuksia jaetaan hyvin vaihtelevasti: toiset jakavat uudelleenlatauksia usein ja toiset eivät ollenkaan. Pääsääntöisesti itsenäiset pokerihuoneet eivät kuitenkaan ole niitä kaikkein kovimpia reloadbonusten tarjoajia.

Pokerstars Reload Bonus

Pokerstars ei ole mikään bonusten jättijakaja, eikä se kauhean usein jaa myöskään reload bonuksia. Silloin tällöin voit saada ilmoituksia Pokerstars pokerihuoneen reload-tarjouksista sähköpostiisi.

Pokerstars Reload Bonukset ovat yleensä tyyppiä 20%-50% aina 100$-300$ asti, eli tarvitaan pientä uudelleenlatausta bonuksen saamiseksi.

pokerstars
$600 bonus

Everest Poker Reload Bonus

Everest Pokerilla on aivan erinomainen ensitalletusbonus mutta Reloadien suhteen meno onkin sitten paljon hiljaisempaa. Everest Poker Reload Bonus -tarjouksia tulee todella harvoin, jos ollenkaan ja nekin usein pieniä, henkilökohtaisia etuja.

Toisaalta Everest Pokerilla on näppärä VIP-klubi, jossa voit muuttaa keräämiäsi pokeripisteitä rahaksi.

everest
1000 € bonus

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa