Nappaa 1500 euron lahjakortti ja lähde syksyllä lomalle!

31.7.2017

NordicBet on nyt heinäkuun ajan jakanut kaikille suomalaisille pelaajilleen yhden 1500 euron arvoisen matkalahjakortin joka ikinen päivä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että NordicBetiltä on lähtenyt nyt heinäkuussa 46 500 euron edestä lahjakortteja jakoon. Kampanja jatkuu vielä hiukan elokuun puolelle, joten sinulla on vielä noin viikko aikaa voittaa omasi.

Moni on varmasti jo suunnitellut syksylle matkaa, ja jos ei vielä ole näköpiirissä jotain, niin ehkä tämä lahjakortti saa ajattelemaan uudestaan. 1500 euron arvoisella lahjakortilla tekee jo aika nätin viikon loman syksylle johonkin lämpimään.

Kampanjaan osallistuminen on varsin helppoa, ja itseasiassa suotavaakin, nimittäin kaikki kampanjaan osallistuneet saavat 10 ilmaiskierrosta täysin ilmaiseksi. Siirry siit pikimmiten NordicBetille ja paina Osallistu -nappia. Näin saat 10 ilmaiskierrosta Aloha -peliin. Jotta pääsisit mukaan lahjakortin arvontaan, niin sinun tulee aina jokaisena päivänä pelata vähintään 10 euroa casinolla. Näin olet mukana!

Kampanja päättyy 6.8.

VOITA 1500 EURON LAHJAKORTTI

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset