LeoVegasin etsii parhaimpia pelaajia – 60 000€ potti jaossa

22.10.2017

LeoVegas etsii casinonsa satojen tuhansien pelaajien joukosta niitä kaikkein parhaimpia ja kirkkaimpia tähtiä. Olit sitten haka kolikkopeleissä tai pöytäpeleissä, niin nyt kannattaa olla hereille.

Kyseessä on siis Leo Masters. Kategorioita tässä kilpailussa on kolme, jotka ovat: kolikkopelit, ruletti ja blackjack. Jos yksi näistä osui juuri sinun taitoihisi, niin ei muuta kuin mukaan.

Kampanjaan osallistutaan pelailemalla. Suosikkipeliäsi pelaamalla sinun on mahdollista päästä finaaleihin asti, jota ei suinkaan pelata kotona, vaan Välimerellä. Ja jotta retkestä tulisi vielä hauskempi, niin voit ottaa matkalle mukaan yhden kaverin.

Nyt on LeoVegasilla menossa neljäs eri viimeinen viikko. Sinun on viel huomiseen asti aikaa osallistua ja voittaa itsellesi finaalipaikka. Jokaista 100 euroa kohden minkä pelaat liveruletissa, liveblackjackissa tai kolikkopeleissä, saat 2 arpalippua. Sinun on myös mahdollista saada 4 arpalippua pelaamalla 100€ Chambre Separee Rulettipöydässä tai Live-Blackjackissä.

Kampanja päättyy 23.10.

TULEEKO SINUSTA SEURAAVA LEO MASTER

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset