LeoVegas Witchcraft Academy – 250 000€

2.2.2018

LeoVegas esittää yksinoikeudella upean Witchcraft Academy -pelin, jota et pääse pelaamaan missään muussa netticasinossa. Tässä pelissä opitaan loitsuja ja seikkaillaan velhojen kanssa taikamaailmassa. Nyt käynnissä on neljän viikon noitakurssi, josta viimeinen viikko pyörähti juuri käyntiin. Tässä kampanjassa on yhteensä jaossa 250 000 euron arvosta palkintoja.

Kampanjassa on mukana viisi erilaista taikapeliä, joita pelaamalla kerrytät itsellesi arpalipukkeita. Jokaista panostamaasi 100 euroa kohden saat itsellesi yhden arvan viikkoarvontaan sekä yhden arvan finaaliarvontaan. Päivässä on mahdollista kerätä itselleen 10 arpalipuketta.

Tällä hetkellä on käynnissä finaaliviikko, joka tarkoittaa koko kampanjan isoimpia palkintoja. Finaaliviikko kestää 25.1. – 20.2., ja silloin on mahdollista voittaa kahden hengen 20 000€ arvoisen lomamatkan. Tarjolla on kolme eri kohdetta, joista voi valita voittaessaan halutessaan mieleisen. Näitä matkoja voittaa kolme henkilöä. Loput 53 ihmistä voittavat 800€ rahapalkinnon.

PELAA UUTTA WITCHCRAT ACADEMYA

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset