Kaksi riskitöntä vetoa Koripallon EM-kisoihin 2017!

1.9.2017

Vedonlyöntisivustot ovat ottaneet koripallon EM-kisat todella hyvin huomioon. Koripallon suurentunut suosio Suomessa on varmasti saanut yhä useammat vedonlyöjät kiinnostumaan myös koripallosta, jolloin vedonlyöntisivuilta löytyy enemmän kampanjoita. Betsson on yksi suurimmista ja suosituimmista vedonvälittäjistä. Sieltä löytyy myös nyt EM-kisoihin oma kampanja, josta on mahdollisuus napata itselleen kaksi riskitöntä vetoa.

31.8. – 17.9. välillä pelattavat koripallon EM-kisat pitävät sisällään 24 eri maata, joten otteluita on tarjolla todella kattavasti ja monipuolisesti. Riskittömät vedot saat itsellesi niin, että lyöt vähintään 10:llä eurolla vetoa EM-kisoissa niin, että kerroin on vähintään 1,5. Näin saat itsellesi 10 euron riskittömän vedon. Toinen riskitön veto taas on mahdollisuus lunastaa niin, että veikkaat kisojen voittajaa. Jos veikkaamasi voittaja osuu oikeeseen, niin saat pelitilillesi finaalin jälkeen 10 euron riskittömän vedon.

Siirry nyt siis Betssonille pelailemaan ja veikkaamaan! Yhteensä sinun on mahdollisuus saada 20 euron edestä ilmaista pelirahaa, jolla voit lyödä vetoa täysin riskittömästi.

Kampanja päättyy: 17.9.

VOITA ITSELLESI UUSI IPAD TABLETTI

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset