Itsenäiset pokerihuoneet

Itsenäiset pokerihuoneet ovat pelisivustoja, jotka eivät kuulu mihinkään pokeriverkkoon: niiden pelaajiin et muualla törmää.

Koska itsenäiset pokerihuoneet toimivat omillansa, vaihtelee pelien löysyys, suositut pelimuodot ja pelaajamäärät niissä suuresti. Siksi vain kokeilemalla voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Bonuskoodi.com on paras paikka itsenäisten pokerihuoneiden testaamiseen, koska meiltä löydät AINA loistavan bonuksen uuteen pokerisivustoon.

Itsenäiset pokerihuoneet

NettisivustoLunasta bonusBonusBonuskoodiLisätiedot
pokerstars
Lunasta bonus
600$STARS600PokerStars
pkr
Lunasta bonus
750 €200PKRPKR

Everest Poker

Everest Poker on loistava valinta nettipokerin pelaamiseen. Everest tarjoaa netin koko- & laatusuhteeltaan helpointa ensitalletusbonusta ja lisäksi sen pokeripelit ovat eräitä onlinepokerin löysimmistä.

Everest Poker Bonus

PKR

PKR on hieman erilainen vaihtoehto pokerin saralla. Tämä pokerihuone panostaa 3D-ulkoasuun ja juhlavaan tunnelmaan. Monien mielestä juuri PKR.com tarjoaa nettipokerin löysimmät pelit.

PKR Bonus

Pokerstars

Pokerstars on maailman suurin pokerihuone ja jo siksi pätevä syy nettipokerin harrastamiseen. Pokerstarsin hyviin puoliin kuuluu massiivisen pelaajamäärän lisäksi pokeriohjelmisto, jossa kaikki käyttöliittymäratkaisut on tehty ns. standardin mukaan, jolloin pelaaminen on tuttua ja turvallista.

Pokestars Bonus