iPoker

iPoker on maailman suurin pokerihuoneiden keskittymä eli pokeriverkko, joka on saavuttanut massiivisen kokonsa tekemällä yhteenliittymiä pienempien pokeriverkkojen kanssa. Yhteenliitosten ansiosta iPokerin pelit ovat parantuneet huomattavasti.

iPoker kuuluu Playtechin pelikonserniin, joka tuottaa kaikkia nettirahapelejä pokerista kolikkopeleihin, korttipeleihin ja klassisiin casinopeleihin.

IPokerissa voit pelata kaikkia suosituimpia pokerimuotoja Texas Holdemia, Omahaa, Studeja ja Razzia ja tietysti sekä turnauksina että käteispelinä. iPokerin pelit ovat sujuvia, nopeita ja luotettavia. Suurin miinus tulee siitä, että iPokerin verkossa ei juurikaan pääse pelaamaan suomeksi. Voit lukea lisää iPokerista Pokeristartti.comista täällä.

IPokerin verkossa on aina tarjolla hyviä bonuksia. Olemme keränneet tälle sivulle tämän hetken parhaat iPoker Bonus -tarjoukset:

iPoker

NettisivustoLunasta bonusLisäbonusBonuskoodiLisätiedot
william
1500 € bonus
et tarvitseWilliam Hill
mansion
$2000 bonus
et tarvitseMansion Poker
bet365
100 € bonus
et tarvitseBet365

William Hill

William Hill -pokerihuoneeseen saat kauttamme erittäin helpon 600$ bonuksen, jonka suorittaminen kannattaa varmasti. William Hillin rahapelitoiminta on aloitettu jo vuonna 1934, minkä ansiosta sillä on mittava kokemus alalta ja näin ollen kaikki palvelut toimivat takuuvarmasti.

William Hill Bonus

Bet365

William Hillin tapaan myös Bet365 rahapelisivustolla on mittava kokemus uhkapelien saralta ja Bet365 kuuluukin Britannian suurimpien TOP30 yritysten joukkoon. Löydät kauttamme mukavan ensitalletusbonuksen Bet365 pokerihuoneeseen.

Bet365 Bonus

Mansion

Myös Mansion Poker on suositeltava pokerihuone nettipokerin harrastamiseen iPoker-verkossa ja saat sinne kauttamme 100% bonuksen aina 500$ asti.

Mansion Poker Bonus

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa